
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sweet Potato
- 30 oz water
- 8 - 10 oz sweet potato peeled, sliced into rounds (¼ in.)
Tiger's Milk
- ½ oz fresh cilantro leaves
- 1 garlic clove
-
½ - 1
habanero chili stem and seeds removed (see Tip)
ou 1 red chili pepper stem and seeds removed - 1 ½ oz red onion in pieces
- ½ inch fresh ginger peeled, thinly sliced
- 3 oz lime juice
- 1 ½ oz lemon juice
- 2 oz seafood stock
-
2
oz fresh sea bass boneless, skinless (see Tip)
ou 2 oz fresh white fish boneless, skinless (see Tip) - ½ tsp sea salt
- 1 oz ice cubes
Ceviche
-
16
oz fresh sea bass boneless, skinless, cubed (see Tip)
ou 16 oz fresh white fish boneless, skinless, cubed (see Tip) - 3 ½ oz red onion thinly sliced
- ½ tsp sea salt to taste
- mini red peppers sliced in rings, to garnish
- plantain chips, to serve
- 2 ripe avocados sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 379 kcal / 1585.5 kJ
- Proteína
- 28 g
- Gordura
- 18.2 g
- Hidratos de carbono
- 30.3 g
- Fibra
- 11 g
- Gordura saturada
- 2.8 g
- Sódio
- 657.2 mg
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