Dispositivos e acessórios
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
Preparação 20min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Sweet Potato
-
water30 oz
-
sweet potato peeled, sliced into rounds (¼ in.)8 - 10 oz
Tiger's Milk
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
garlic clove1
-
1 red chili pepper, stem and seeds removedhabanero chili stem and seeds removed (see Tip)½ - 1
-
red onion in pieces1 ½ oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced½ inch
-
lime juice3 oz
-
lemon juice1 ½ oz
-
seafood stock2 oz
-
2 oz fresh white fish, boneless, skinless (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless (see Tip)2 oz
-
sea salt½ tsp
-
ice cubes1 oz
Ceviche
-
16 oz fresh white fish, boneless, skinless, cubed (see Tip)fresh sea bass boneless, skinless, cubed (see Tip)16 oz
-
red onion thinly sliced3 ½ oz
-
sea salt to taste½ tsp
-
mini red peppers sliced in rings, to garnish
-
plantain chips, to serve
-
ripe avocados sliced2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
657.2 mg
Proteína
28 g
Energia
1585.5 kJ /
379 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
30.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chill Out
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Fish Ceviche
3h 25min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Basic Quinoa
35min
Cheese Arepas
50min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Ceviche
1h 10min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min