Dispositivos e acessórios
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
Preparação 25min
Total 3h
10 portions
Ingredientes
Rum Raisins
-
raisins2 oz
-
water, to coverdark rum to cover
Caramel
-
sugar5 oz
-
water divided37 ½ oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar2 oz
Budín
-
sugar4 ½ oz
-
whole milk14 oz
-
day old bread torn into pieces (see Tip)4 ½ oz
-
vanilla extract1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
242.1 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1791.3 kJ /
428.1 kcal
Gordura
16.2 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
63.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lace Cookies with Nutella
50min
Plum Clafoutis (TM6)
Nenhuma avaliação
Cheese Arepas
50min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Melon Seed Horchata
10min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4h 25min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Key Lime Pie
4h 40min
Panna cotta
6h 15min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Caramel Macchiato
15min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min