Dispositivos e acessórios
Ezogelin Soep
Preparação 10min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree40 g
-
boter in stukken (2 cm)30 g
-
droge rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1475 g
-
citroen in vieren gesneden1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
15 g
Energia
1660 kJ /
396.5 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
10.6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekkers uit Turkije
9 Receitas
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bulgur en rode linzensoep
50min
Batbout met kaas
30min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Avocadosap met dadels
5min
Harira
7h
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Drie kaas pides
1h 40min
Linzensoep met spinazie
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min