Dispositivos e acessórios
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Preparação 30min
Total 2h 30min
16 stuks
Ingredientes
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1731 kJ /
414 kcal
Gordura
21 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Yoghurtcake
1h 40min
Mini Fougasse
Nenhuma avaliação
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
De wafels van de foor
3h
Kerstman macarons
3h 20min
Snelle brownie
25min
Marmercake
2h