Dispositivos e acessórios
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Preparação 30min
Total 2h 30min
16 stuks
Ingredientes
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6 g
Energia
1731 kJ /
414 kcal
Gordura
21 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sinaasappelcake
1h
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
De wafels van de foor
3h
Glazuur
5min
Pannenkoeken
1h 15min
Valentijnkoekjes met aardbei
Nenhuma avaliação
Worteltaart
2h
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min