Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocoladetaart
- 150 g boter, in stukken, en iets meer om de vorm in te vetten
- 150 g meergranenbloem, en iets meer om de vorm te bestuiven
- 200 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 200 g suiker
- 6 eieren
- 1 snuifje zout
- 25 g ongezoete cacaopoeder
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
Meringue
- 150 g suiker
- 3 eiwitten
- 1 snuifje zout
Karamel espresso
- 250 g bruine suiker
- 120 g espressokoffie
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
- 1000 g water
- 1 el azijn
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1731 kJ / 414 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 49 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 2.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Slagroom
10 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Pindakaas
5min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Nenhuma avaliação
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Bijentaart met glazuur
1 godz. 25 min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nenhuma avaliação
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min