Dispositivos e acessórios
Vegan croissants met notenvulling
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 porties
Ingredientes
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
30.4 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
49.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nenhuma avaliação
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Gefermenteerde rode uien
96h
Bessencurd
20min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Heksenvingerkoekjes
2h
Knapperige chocolade stokjes
55min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min