Vegan croissants met notenvulling

Vegan croissants met notenvulling

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Preparação 20min
Total 2h 10min
12 porties

Ingredientes

Vegan croissantdeeg
  • amandelmelk ongezoet
    220 g
  • olie
    40 g
  • suiker
    60 g
  • verse gist
    15 g
  • bloem
    450 g
  • zout
    1 snuifje
Notenvulling
  • ontpitte dadels
    60 g
  • notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)
    150 g
  • ahornsiroop
    20 g
  • vanillearoma
    ½ tl
Glazuur
  • suiker
    80 g
  • boter veganistisch
    2 tl
    2 tl margarine
  • amandelmelk ongezoet
    2 el
  • amandelmelk ongezoet, om te kleuren

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 30.4 mg
Proteína 6.8 g
Energia 1325.9 kJ / 316.9 kcal
Gordura 11.1 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 1.7 g
Hidratos de carbono 49.1 g

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