Dispositivos e acessórios
Vegan kaas dip
Preparação 15min
Total 40min
8 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
480.2 mg
Proteína
2.9 g
Energia
412.8 kJ /
98.7 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan kaas
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kipnuggets
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Sunrise smoothie
10min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Vegan feta in olie met kruiden
Pas d’évaluation
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Gekookte pasta
20min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Chocoladeroomijs
12h
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min