Vegan kaas dip

Vegan kaas dip

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 40min
8 porties

Ingredientes

  • rauwe cashewnoten
    60 g
  • warm water om te weken
  • water
    500 g
  • aardappel in stukken gesneden (2 cm)
    400 g
  • wortel in stukken gesneden (2 cm)
    80 g
  • ui gevierendeeld
    50 g
  • witte balsamico azijn
    2 el
  • sojamelk
    50 g
  • jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden
    30 g
  • citroensap
    1 el
  • knoflookpoeder
    ½ - ¾ el
  • uienpoeder
    ½ - ¾ el
  • biergistvlokken
    40 g
  • gemalen cayennepeper
    3 snuifjes
  • zout
    1 ¼ - 1 ½ theelepel
  • verse peterselie gehakt
    ¼ bos
  • tortilla chips om te serveren
  • gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 480.2 mg
Proteína 2.9 g
Energia 412.8 kJ / 98.7 kcal
Gordura 3.5 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 0.6 g
Hidratos de carbono 14.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...