Dispositivos e acessórios
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
Preparação 5min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
verse basilicumbladeren als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
666.4 mg
Proteína
23.3 g
Energia
1741.5 kJ /
416.2 kcal
Gordura
28.2 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Candy Cane-koekjes
1h 45min
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Lactosevrije warme chocolademelk
Nenhuma avaliação
Rode ogen gevulde eieren
Nenhuma avaliação
Vegetarisch Medaillons
Nenhuma avaliação
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Muffins met chocoladechips
1h