Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
ou harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 957 kJ / 229 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Gordura
- 3 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 1700 mg
Receitas alternativas
Root Vegetable Röstis (TM6)
50min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Caramel syrup
25 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Candied Almond
10 min