Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
ou harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 957 kJ / 229 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Gordura
- 3 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 1700 mg
Receitas alternativas
Pulled pork burger
5 Std.
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 Min
Carrot Top Pesto
5min
Vegetarian Pizza (TM6)
Nenhuma avaliação
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Ube Halaya Jam
2h 10 min
Boston baked beans
30h 45min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 Min