Dispositivos e acessórios
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
Preparação 45min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli70 g
-
water500 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot80 g
-
red pepper cut in 2 wedges80 g
-
red radishes50 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder100 g
Chilli Sauce
-
water90 g
-
harissa pasteKorean chilli paste (gochujang)30 g
-
soy sauce90 g
-
caster sugar30 g
Finalisation
-
spring roll rice paper (Ø 22 cm)8 sheets
-
water, warm for softening rice paper
-
green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)8
-
fresh beansprouts50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped8 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1700 mg
Proteína
8 g
Energia
957 kJ /
229 kcal
Gordura
3 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Mediterranean Herb Baked Fish
45min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Peeling Ginger
5min
Caprese Omelette
30min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min