Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle

5.0 4 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

Almond crusted salmon
  • fresh skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
    4
    4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150 g each)
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g
  • olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • Dijon mustard
    20 g
  • honey
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • salt
    ½ tsp
  • blanched almonds
    20 g
  • bread cut in pieces
    50 g
  • fresh parsley
    5 g
Lemon tagliatelle with asparagus
  • water
    1200 g
  • vegetable stock powder homemade or store-bought
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fresh pasta type tagliatelle (see tips)
    300 g
  • green asparagus cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • lemon grated zest and juice
    ½
  • fresh parsley chopped, to garnish

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 533.5 mg
Proteína 43.3 g
Energia 3106.5 kJ / 742.5 kcal
Gordura 38.4 g
Fibra 2.8 g
Gordura saturada 7.1 g
Hidratos de carbono 55.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...