Dispositivos e acessórios
Radish, Carrot and Coriander Salad
Preparação 15min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
460 mg
Proteína
2 g
Energia
572 kJ /
137 kcal
Gordura
10 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Green Leek Gomasio
40min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Maple-glazed Carrots
45min