Dispositivos e acessórios
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
apples unpeeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
beetroots cut in pieces that fit through feeder tube300 g
-
lemon juice15 g
-
olive oil40 g
-
mustard15 g
-
balsamic vinegar25 g
-
whipping cream15 g
-
lemon juice½ tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
garlic powder1 pinch
-
walnuts coarsely chopped30 g
-
soft goat's cheese cut in pieces (2 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
568.9 mg
Proteína
9.5 g
Energia
1382.7 kJ /
330.5 kcal
Gordura
24.5 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Chinese Tea Eggs
1h
Chinese-style beef stew
3h 30min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min