Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
310.9 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chopped Asian Salad
20min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Broccoli Salad
5min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Green Chili Deviled Eggs
40min
Keto Cranberry Sauce
20min