Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
310.9 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Southern Banana Pudding
4h 45min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Eggplant Stacks
1h 35min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Tortilla Soup
25min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min