Ratatouille Galette
TM6 TM5

Ratatouille Galette

5.0 (1 avaliação )

Ingredientes

Pastry

  • 5 oz unsalted butter, diced, frozen
  • 10 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 3 oz ice cold water
  • ½ tsp salt

Toppings

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 12 oz zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
  • 12 oz plum tomatoes, whole (see Tip)
    ou 12 oz Roma tomatoes, whole
  • 8 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
  • 1 oz water
  • 2 green onions, cut into pieces
  • ½ tsp salt, plus extra for seasoning
  • 1 pinch ground black pepper
  • olive oil, to brush
  • fresh basil leaves, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
1786.3 kJ / 428.3 kcal
Proteína
8.6 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gordura
29.6 g
Gordura saturada
11.8 g
Fibra
2.8 g
Sódio
310.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas