Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 12 - 14 oz eggplant, diced (approx. 1 eggplant)
- 10 oz bell peppers, cut into strips (approx. 2 peppers)
- 10 - 12 oz zucchini, sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
- 3 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, stalks and leaves separated
- 4 oz red onion, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz fresh tomatoes, large diced (approx. 2 tomatoes)
- 14 oz canned chopped tomatoes, undrained
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 10 oz French green beans, trimmed and cut into halves
- 14 oz canned garbanzo beans, drained
- 3 oz pitted Kalamata olives
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1592.5 kJ / 380.6 kcal
- Proteína
- 13.1 g
- Hidratos de carbono
- 62.5 g
- Gordura
- 14.2 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 22 g
- Sódio
- 271.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Vegetarian Chili
50 min
Lentil Salad
35min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min