
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 12 - 14 oz eggplant diced (approx. 1 eggplant)
- 10 oz bell peppers cut into strips (approx. 2 peppers)
- 10 - 12 oz zucchini sliced (½ in. rounds) (approx. 2 zucchini)
- 3 tbsp extra virgin olive oil plus extra to drizzle
- 5 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil stalks and leaves separated
- 4 oz red onion cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz fresh tomatoes large diced (approx. 2 tomatoes)
- 14 oz canned chopped tomatoes undrained
- 1 ½ tbsp balsamic vinegar
- 10 oz French green beans trimmed and cut into halves
- 14 oz canned garbanzo beans drained
- 3 oz pitted Kalamata olives
- salt to season
- ground black pepper to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 380.6 kcal / 1592.5 kJ
- Proteína
- 13.1 g
- Gordura
- 14.2 g
- Hidratos de carbono
- 62.5 g
- Fibra
- 22 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Sódio
- 271.2 mg
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