Dispositivos e acessórios
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Preparação 15min
Total 25min
30 stuks
Ingredientes
-
gepelde amandelen100 g
-
abrikoos, gedroogd, ontpit200 g
-
eieren3
-
maïsbloem bio150 g
-
polenta100 g
-
boter in kleine blokjes (± 1 cm)150 g
-
bitter amandel aroma1 tl
-
citroenschil
-
50 g wateramandelmelk50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
2.3 g
Energia
461 kJ /
111 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Naan (Hindoe brood)
2h
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Vijgenmosterd
25min
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Latkes (aardappelkoekjes)
45min