
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Quark
- 350 - 400 g quark cheese (see Tips)
- 3 radishes trimmed
- 3 sprigs fennel fronds only
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)
- lemon juice to taste
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Pickling liquid
- 90 g white wine vinegar
- 70 g caster sugar
- ½ tsp sea salt
Salad
- 3 radishes trimmed
- 1 green apple cut into halves to fit through feeder tube
- ½ Lebanese cucumber trimmed
- ¼ fennel bulb cut into quarters to fit through feeder tube
Parsley oil
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- boiling water to blanch
- ice cold water
- 120 g grapeseed oil
Assembley
- hazelnuts, without skin toasted and coarsely chopped, to serve
- micro herbs to garnish
- melba toast to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 510.5 kcal / 2135.8 kJ
- Proteína
- 9.4 g
- Gordura
- 39.6 g
- Hidratos de carbono
- 30.7 g
- Fibra
- 2.2 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Sódio
- 855.4 mg
Receitas alternativas
All in one bowl bolognese
40min
Creamy potato mash
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Santa Maria Dry Rub
5min
Boiled Eggs
20min
Pâté en croûte
8h 45min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Traditional gravy
25min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Mango sago pudding
35min