Dispositivos e acessórios
Gremolata z parmezanem
Preparação 5min
Total 5min
3 porcje
Ingredientes
-
30 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
2 ząbki czosnku
-
skórka otarta z ¼ cytryny bez białych błonek
-
15 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
10 g orzeszków piniowych
-
10 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
74.8 mg
Proteína
2.7 g
Energia
206.5 kJ /
49.3 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
2.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA
9 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Anchoiada
10min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1h 5min
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1h
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1h
Ciasteczka z gorgonzolą
40min
Dressing z kozim serem
10min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2h 20min
Krem z parmezanu
10min
Pasta z sera owczego
10min
Sałatka Waldorf
15min
Pasta z oliwek
5min