Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1691 kJ / 405 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 27 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
XXL - Pompoensoep
50min
Bolognesesaus
1h 15min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Speculoospasta
10min
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Speculoos druiven tiramisu
1h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Nenhuma avaliação
Aardappel pannenkoeken
45min
Zalm met venkel
40min