Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 teentje knoflook
- 60 g witte uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 500 g broccoliroosjes
- 1 el groentebouillonpasta
- 450 g water
- 100 g room, min. 30% vet
- 80 g gorgonzola, verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken
- 60 g brood, volkoren, geroosterd, in blokjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, om op te dienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1309.5 kJ / 313 kcal
- Proteína
- 10.3 g
- Hidratos de carbono
- 18.5 g
- Gordura
- 23.5 g
- Gordura saturada
- 10.8 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 362 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccolisoep
15min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Mysterieuze soep
45min
Aardappel-preisoep
40min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Romige courgettensoep
25 min
Romige erwtensoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige tomatensoep
25 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40min