Dispositivos e acessórios
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
Preparação 20min
Total 4h 20min
6 portions
Ingredientes
-
skirt steak cut into 2-3 pieces21 oz
-
red onions cut into wedges5 oz
-
celery cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves divided4
-
dried bay leaf1
-
dried oregano divided4 tsp
-
salt divided2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water45 oz
-
red onions cut into strips (¼ in.)4 oz
-
green bell peppers cut into strips (¼ in.)4 oz
-
red bell peppers cut into strips (¼ in.)4 oz
-
paprika1 tsp
-
olive oil½ oz
-
tomato sauce10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
-
lime cut into wedges to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1109.6 mg
Proteína
23.2 g
Energia
822.5 kJ /
196.6 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Jersey Beef
30min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min