Dispositivos e acessórios
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
Preparação 20min
Total 4h 20min
6 portions
Ingredientes
-
skirt steak cut into 2-3 pieces21 oz
-
red onions cut into wedges5 oz
-
celery cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves divided4
-
dried bay leaf1
-
dried oregano divided4 tsp
-
salt divided2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water45 oz
-
red onions cut into strips (¼ in.)4 oz
-
green bell peppers cut into strips (¼ in.)4 oz
-
red bell peppers cut into strips (¼ in.)4 oz
-
paprika1 tsp
-
olive oil½ oz
-
tomato sauce10 ½ oz
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
-
lime cut into wedges to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1109.6 mg
Proteína
23.2 g
Energia
822.5 kJ /
196.6 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Jersey Beef
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Broccoli Stem Slaw
15min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Marry Me Chicken
40min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min