Versões compatíveis
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Hartig wortelbrood
- 220 g wortelen, in stukken
- 220 g water
- 20 g verse gist, verkruimeld
- ½ tl suiker
- 500 g bloem
- 55 g pompoenpitten
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Rauwe truffels
- 100 g wortelen, in stukken
- 60 g gepelde walnoten
- 60 g ontpitte dadels
-
1
el maanzaad
ou 1 el chiazaad - 60 g pindakaas
- 1 tl vanillearoma
Pindakaas smoothie
- 2 bananen, in stukken
- 30 g pindakaas
- 50 g Griekse yoghurt
-
500
g melk
ou 500 g amandelmelk, ongezoet - 20 g havervlokken
- 1 tl vanillearoma
- olijfolie, om in te vetten
- gekookte ham, in plakjes, om op te dienen
- tomaten, in plakjes, om op te dienen
- groene slabladeren, om op te dienen
- boter, om op te dienen (opcional)
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 4687.5 kJ / 1120.3 kcal
- Proteína
- 34.3 g
- Hidratos de carbono
- 150.2 g
- Gordura
- 45.4 g
- Gordura saturada
- 8.7 g
- Fibra
- 13.4 g
- Sódio
- 1000.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Alpenmacaroni
45 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min