Dispositivos e acessórios
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Preparação 15min
Total 2h
4 porties
Ingredientes
Hartig wortelbrood
-
wortelen in stukken220 g
-
water220 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker½ tl
-
bloem500 g
-
pompoenpitten55 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Rauwe truffels
-
wortelen in stukken100 g
-
gepelde walnoten60 g
-
ontpitte dadels60 g
-
1 el chiazaadmaanzaad1 el
-
pindakaas60 g
-
vanillearoma1 tl
Pindakaas smoothie
-
bananen in stukken2
-
pindakaas30 g
-
Griekse yoghurt50 g
-
500 g amandelmelk, ongezoetmelk500 g
-
havervlokken20 g
-
vanillearoma1 tl
-
olijfolie om in te vetten
-
gekookte ham in plakjes, om op te dienen
-
tomaten in plakjes, om op te dienen
-
groene slabladeren om op te dienen
-
boter (opcional) om op te dienen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1000.1 mg
Proteína
34.3 g
Energia
4687.5 kJ /
1120.3 kcal
Gordura
45.4 g
Fibra
13.4 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
150.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch box
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Bolognese
50min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Creatief Basisbrood
45min
Avocadosap met dadels
5min
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Nenhuma avaliação
Vegan cheeseburgers
10h
Kip met 'mole verde' saus
1h
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Dadel- en Haverdrank
20min
Velouté met Marokkaanse smaken
35min