Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Proteína
- 6.3 g
- Hidratos de carbono
- 36.7 g
- Gordura
- 45.3 g
- Gordura saturada
- 26.7 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 31.9 mg
Receitas alternativas
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Bread pastry
55 Min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Paris–Brest with praline cream
26h
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Delicious lemon pudding
55 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Tomato passata
1h 40min