Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Strawberry inserts
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, to soak
- 130 g strawberries, hulled
- 20 g caster sugar
Chocolate mousse
- 2 gold strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 80 g dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- 150 g milk chocolate, broken into small pieces
- 35 g water
- 45 g caster sugar
- 3 egg yolks
- 300 g thickened cream
Chocolate coating
- 130 g cocoa butter
- 100 dark chocolate (70% cocoa), broken into small pieces
- fresh berries, to serve (optional)
- whipped cream, to serve (optional)
- fresh mint, leaves only to decorate
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2405.3 kJ / 574.9 kcal
- Proteína
- 6.3 g
- Hidratos de carbono
- 36.7 g
- Gordura
- 45.3 g
- Gordura saturada
- 26.7 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 31.9 mg
Receitas alternativas
Cotton soft Japanese cheesecake
1j 45 mnt
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25 min
Waffle cones
35min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Ginger fluff
50min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1h
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2j 20 mnt
Festive camembert wreath
1h 50min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min