Dispositivos e acessórios
Pani popo (Samoan coconut buns)
Preparação 30min
Total 3h 25min
15 portions
Ingredientes
Glaze
-
white sugar50 g
-
water35 g
Buns
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
water250 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour600 g
-
sea salt1 tsp
-
plain flour to dust
Coconut sauce
-
coconut cream270 g
-
water300 g
-
sugar50 g
-
cornflour10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
134.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1060.7 kJ /
253.5 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"This ain't no picnic" muffin
35min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Melting moments with strawberry cream
45min
Jam and coconut tarts
1h 10min
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Orange Pound Cake
1h 15min
Caramel peach brioche
2h 15min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Afghan biscuits
25min
Better banana cake
45min