Dispositivos e acessórios
Pani popo (Samoan coconut buns)
Preparação 30min
Total 3h 25min
15 portions
Ingredientes
Glaze
-
white sugar50 g
-
water35 g
Buns
-
unsalted butter plus extra to grease30 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
water250 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour600 g
-
sea salt1 tsp
-
plain flour to dust
Coconut sauce
-
coconut cream270 g
-
water300 g
-
sugar50 g
-
cornflour10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
134.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1060.7 kJ /
253.5 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vanilla Yogurt
12h 20min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
S'mores pizza
1h 25min
Cinnamon buns
3h 5min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Caramel peach brioche
2h 15min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Afghan biscuits
25min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min