Dispositivos e acessórios
Mushroom Fettuccini
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9350.3 mg
Proteína
19.2 g
Energia
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Gordura
41.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
62.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 Std. 10 Min
High Protein Egg Bake
20 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Steamed Egg Cups
20 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min