Mushroom Fettuccini
TM6 TM5

Mushroom Fettuccini

4.7 ( 3 avaliações )

Ingredientes

  • 85 g Parmesan cheese cubed
  • 30 g parsley, fresh leaves and tender stems
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 1 garlic clove
  • 285 g shiitake mushroom, fresh sliced
  • 170 g vegetable broth
  • 60 g butter, unsalted in pieces
  • 45 g extra virgin olive oil divided
  • 1 teaspoon salt divided, plus extra to season, to taste
  • ¼ teaspoon black pepper, ground plus extra to season, to taste
  • 1275 g water
  • 285 g pasta, dried, type fettuccine
  • 30 - 60 g truffle oil white, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
691.1 kcal / 2891.5 kJ
Proteína
19.2 g
Gordura
41.6 g
Hidratos de carbono
62.5 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
14 g
Sódio
9350.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas