Dispositivos e acessórios
Mushroom Fettuccini
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems30 g
-
porcini mushroom, dried15 g
-
garlic clove1
-
shiitake mushroom, fresh sliced285 g
-
vegetable broth170 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to season, to taste¼ teaspoon
-
water1275 g
-
pasta, dried, type fettuccine285 g
-
truffle oil white, to taste30 - 60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9350.3 mg
Proteína
19.2 g
Energia
2891.5 kJ /
691.1 kcal
Gordura
41.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
62.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect Match
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mediterranean octopus salad
40min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Nenhuma avaliação
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
Potato Curry Soup
35min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min