
Dispositivos e acessórios
Vegetarian Pizza (TM5)
Preparação 25min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
Topping and Finalisation
-
courgette ends removed, halved vertically if too thick to fit in feeder100 g
-
red onions halved vertically120 g
-
fresh button mushrooms stems removed80 g
-
yellow pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
red pepper cut in wedges that fit in feeder100 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
grated mozzarella200 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Nutrição por 1 portion
Energia
649.8 kcal /
2718.9 kJ
Proteína
27 g
Gordura
22.2 g
Hidratos de carbono
85.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
9.3 g
Sódio
1043.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda