Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteína
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 42 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken Pizzaiola
50min