Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteína
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 42 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Stroganoff
1h
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Cheeseburger Quiche
50min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Creamy mustard chicken stew
40 Min