Dispositivos e acessórios
Sticky chicken with infused rice and daikon
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Chicken glaze<br>
-
brown sugar1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
Chicken marinade and rice
-
skinless chicken thigh fillet4
-
mirin2 tbsp
-
dark soy sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
white basmati rice300 g
-
liquid chicken stock (see Tips)1000 g
-
olive oil spray
-
daikon cut into matchsticks200 g
-
frozen edamame beans defrosted and podded100 g
-
snow peas cut into slices100 g
-
fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish1
-
fresh coriander leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1248.4 mg
Proteína
39.3 g
Energia
2575.3 kJ /
615.5 kcal
Gordura
17.9 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
72.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Chicken and refried bean burrito
45min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Quick and easy pork noodles
20min
Creamy beef curry
1h 15min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h