Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)

4.1 16 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • garlic cloves
    3
  • sugar
    1 ½ oz
  • soy sauce
    1 ½ oz
  • gochujang (Korean chili paste)
    1 ½ oz
  • gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)
    1 tbsp
  • kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)
    ½ oz
  • white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
    6 oz
  • water
    12 oz
  • cabbage diced (1 in.)
    8 oz
  • garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks
    16 oz
  • fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)
    6 oz
  • green onions thinly sliced, plus extra to garnish
    2
  • toasted sesame seeds (opcional) to garnish
    2 - 3 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 296.6 kcal / 1241.1 kJ
Proteína 11.1 g
Gordura 5.4 g
Hidratos de carbono 52.1 g
Fibra 4.6 g
Gordura saturada 0.7 g
Sódio 1198.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...