Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 52.1 g
- Gordura
- 5.4 g
- Gordura saturada
- 0.7 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 1198.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Skin Glow Detox Juice
10min
Spiralized Skirt Steak Salad
35min
Carrot Rice
1h 20min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
One Pot Ravioli Soup
30min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1h 50 min.
Baked Sushi
1h 15min
Steamed Siew Mai
5h
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min