Dispositivos e acessórios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Food Trends 2022
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Nenhuma avaliação
Salted Egg Yolk Custard Buns
Nenhuma avaliação
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Cereal Prawns
30min
Begedil Daging
30min
Ayam Masak Kicap
40min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Ramen Noodle Soup
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Onsen Eggs
50min
Mantao
1h