Dispositivos e acessórios
Pasta alla Norma
Preparação 10min
Total 50min
6 porsjoner
Ingredientes
-
hvitløksfedd store2
-
olivenolje30 g
-
aubergine delt i biter (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomat, på boks, hakketplommetomat skrellet, delt i kvarte og frigjort800 g
-
sukker1 klype
-
basilikum, fersk bare blader4 kvister
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
vann1200 g
-
pasta, tørr (f.eks. farfalle, penne)300 g
-
ricotta ost, fersk hard, smuldret100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
9.3 g
Energia
1172 kJ /
280 kcal
Gordura
7.5 g
Hidratos de carbono
43.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Enkle pasta oppskrifter
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Nenhuma avaliação
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação