Dispositivos e acessórios
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
Preparação 5min
Total 10min
850 g
Ingredientes
-
brown onion cut vertically50 g
-
carrots whole (approx. 1-2 carrots) trimmed and peeled100 g
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 4 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 850 g
Sódio
2549.3 mg
Proteína
8.4 g
Energia
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Gordura
70.9 g
Fibra
16.9 g
Gordura saturada
6.7 g
Hidratos de carbono
90.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Celery salt
20min
Basic nut butter
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Portuguese bread
3h 30min