Versões compatíveis
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g icing sugar
- 2 eggs, separated
- 20 g honey, plus 1 tbsp extra to drizzle
- 40 g thickened cream
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground nutmeg
- 4 fresh figs, cut into quarters
- 2 tbsp walnuts, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 548.8 kJ / 131.3 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 13.6 g
- Gordura
- 6.6 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 41.9 mg
Receitas alternativas
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
CADA (Fresh muesli)
10 min