Dispositivos e acessórios
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
262.7 mg
Proteína
11.5 g
Energia
731.4 kJ /
174.8 kcal
Gordura
13.1 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Skirt Steak Spiralized Salad
Nenhuma avaliação
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Browned beef mince
20min
Browned pork mince
20min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Chicken and avocado risoni salad
40min