Versões compatíveis
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2130 kJ / 510 kcal
- Proteína
- 37.8 g
- Hidratos de carbono
- 39.5 g
- Gordura
- 22.5 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 640 mg
Receitas alternativas
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken laksa
30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Indonesian white spice paste
35 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min