Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 garlic cloves
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 - 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g chorizo sausage, cut into pieces, (approx. 1-2 cm)
- 400 g canned diced tomatoes
- 30 g pitted green olives
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 zucchinis, spiralized into noodles
- 450 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 6 - 8 fresh basil leaves, torn into pieces
- Parmesan cheese shaved, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1654.1 kJ / 393.8 kcal
- Proteína
- 39.5 g
- Hidratos de carbono
- 7.9 g
- Gordura
- 21.7 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 1310.9 mg
Receitas alternativas
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Prawn and chicken laksa
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 min