Dispositivos e acessórios
Creamy spinach salmon with couscous
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
semi sun-dried tomato strips in oil70 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
couscous130 g
-
boiling water150 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
mixed salad greens of choice
Nutrição por 1 portion
Energia
793.5 kcal /
3320.1 kJ
Proteína
44.1 g
Gordura
52.8 g
Hidratos de carbono
37 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
24.5 g
Sódio
355.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

A few ingredients
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia