Braised cabbage and leek with steamed salmon

Braised cabbage and leek with steamed salmon

4.8 68 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • water
    500 g
  • leek cut into thin slices, white part only
    100 g
  • Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)
    ½
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
    4
  • salt plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season
    ¼ tsp
  • lemon plus extra slices to garnish
    4 slices
  • garlic cloves
    3
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • lean bacon cut into pieces (1 cm)
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • nutmeg
    1 - 2 pinches
  • fresh dill to garnish (optional)

Nutrição por 1 portion

Energia 434.7 kcal / 1825.6 kJ
Proteína 29.5 g
Gordura 32.7 g
Hidratos de carbono 4.2 g
Fibra 3.8 g
Gordura saturada 11.1 g
Sódio 631 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...