Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Hidratos de carbono
- 4.2 g
- Gordura
- 32.7 g
- Gordura saturada
- 11.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 631 mg
Receitas alternativas
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Simple steamed salmon
30min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Steamed fish with green mash
50min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Warm cabbage dish
15 Min