Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 100 g leek, cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage, cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon, plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon, cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill, to garnish (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1825.6 kJ / 434.7 kcal
- Proteína
- 29.5 g
- Hidratos de carbono
- 4.2 g
- Gordura
- 32.7 g
- Gordura saturada
- 11.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 631 mg
Receitas alternativas
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Zucchini lasagne
1h 30min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Creamy chicken cauliflower soup
40min
Hearty seafood chowder
45min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1óra
Fish pie with cauliflower mash
1 Std. 15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1óra
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min