Versões compatíveis
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- 600 g red capsicum, roasted, peeled and seeded
- 2 garlic cloves
- 25 g tahini
- 1 tbsp smoked paprika
- 400 g chicken breast fillets, cut into 8 pieces
- 800 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 200 g white quinoa, rinsed and drained
- 250 g pattypan squashes, cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby cos lettuce (approx. 90 g), leaves separated
- 2 tbsp almonds, roasted and chopped
- lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2062.5 kJ / 492.5 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 16.8 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 12.8 g
- Sódio
- 63.8 mg
Receitas alternativas
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 dk
Chicken Pizzaiola
50 dk
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Brak ocen
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1sa
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1sa
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 dk
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 dk
Sweet potato quiche with prosciutto
1sa 15 dk
Lala's creamy lemon butter chicken
1sa 10 dk