Dispositivos e acessórios
Banana bread (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 15min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil lightly flavoured, to grease
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces (see Tip)460 g
-
soy milk125 g
-
silken tofu200 g
-
pure maple syrup125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
apple juice sparkling60 g
-
white spelt flour300 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
almond meal60 g
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
walnuts roughly chopped55 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 slices
Sódio
1810 mg
Proteína
119 g
Energia
18830 kJ /
4500 kcal
Gordura
223 g
Fibra
69 g
Gordura saturada
28 g
Hidratos de carbono
481 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Sesame Cold Noodles
Nenhuma avaliação
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Sautéing Shrimp
Nenhuma avaliação
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Boiled Eggs
20min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Vegan Bolognese
50min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Beauty booster smoothie
5min