Fläsk-, kyckling- och ankleverterrin med portvinsfikonchutney

Fläsk-, kyckling- och ankleverterrin med portvinsfikonchutney

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 10h 30min
16 portioner

Ingredientes

Terrin
  • malen kryddpeppar
    ½ tesked
  • salt
    2 matskedar
  • malen svartpeppar
    2 nypor
  • Armagnac
    1 matsked
  • anklever färsk eller fryst (upptinad 5 timmar i rumstemperatur om den är fryst)
    300 g
  • torkade fikon
    150 g
  • bacon, i skivor
    350 g
  • färsk persilja endast blad
    3 kvistar
  • fläskfärs
    450 g
  • kycklingfärs
    350 g
  • grädde
    150 g
  • konjak
    40 g
  • salt
    1 struken matsked
  • malen svartpeppar
    ½ tesked
  • pistagenötter, osaltade, utan skal
    50 g
Portvinsfikonchutney
  • lök skurna i halvor
    100 g
  • färska fikon skuren i 1 cm klyftor
    400 g
  • socker
    200 g
  • vitvinsvinäger
    100 g
  • malen svartpeppar
    2 nypor
  • malen kanel
    2 nypor
  • portvin
    100 g
Servering
  • havssalt
    1 tesked
  • malen svartpeppar
    1 tesked
  • mikroblad
    20 g
  • kryddpepparbär
    1 tesked

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portion

Sódio 2692.4 mg
Proteína 24 g
Energia 2985.9 kJ / 713.7 kcal
Gordura 47.6 g
Fibra 3.4 g
Gordura saturada 17.2 g
Hidratos de carbono 43.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo