Dispositivos e acessórios
Vegetable Fritters
Preparação 5min
Total 20min
25 pieces
Ingredientes
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube200 g
-
carrots peeled150 g
-
plain flour130 g
-
white rice flour50 g
-
ground coriander½ tbsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
water300 g
-
cooking oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
107 mg
Proteína
1 g
Energia
202 kJ /
48 kcal
Gordura
12 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12h 30min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Warming turmeric and ginger drink
10min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Vegetable Fritters
20min
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Nenhuma avaliação
Tofu Balls
35min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Hazelnut Milk (Metric)
15min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min