Dispositivos e acessórios
Butter Board with Spinach Pesto
Preparação 15min
Total 15min
20 portions
Ingredientes
-
whipping creamdouble cream at room temperature (see tip)500 g
-
milk20 g
-
pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
roasted, unsalted cashew nuts40 g
-
fresh spinach leaves plus extra for garnishing90 g
-
garlic clove½
-
extra virgin olive oil60 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Parma ham10 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
332 mg
Proteína
5 g
Energia
766.1 kJ /
183.1 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Day
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Chicken Mushroom Fajitas
1h
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Sticky Sesame Chicken
40min
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min