Mini Mushroom Galettes

Mini Mushroom Galettes

4.3 31 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 45min
4 pieces

Ingredientes

  • plain flour
    300 g
    wholemeal flour
  • water ice cold
    80 g
  • unsalted butter diced
    220 g
  • ground nutmeg to taste
    2 - 3 pinches
  • fine sea salt to taste
    1 ¼ - 1 ½ tsp
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
    Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • shallots halved
    80 g
  • fresh parsley leaves
    5 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
    400 g
    fresh button mushrooms, sliced
  • double cream
    80 g
  • ground black pepper to taste
    3 - 4 pinches
  • medium egg lightly beaten, for brushing
    1
  • fresh thyme leaves for garnishing

Nutrição por 1 piece

Energia 879.6 kcal / 3680.1 kJ
Proteína 20.2 g
Gordura 61 g
Hidratos de carbono 65.4 g
Fibra 3.8 g
Gordura saturada 37.4 g
Sódio 987.1 mg

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