Dispositivos e acessórios
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (opcional) cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread (1 day old), torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)2 pieces
-
onions quartered120 g
-
bacon, any type (opcional) trimmed, cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
fresh portobello mushrooms stalks removed6 - 8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
953 kJ /
227 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Australian Brunch
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Keto
45 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h