Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(opcional)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (opcional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 953 kJ / 227 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Kale Meat(less) Balls
30min
Baked spinach and eggs
35 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min