Dispositivos e acessórios
Smoky Paprika Tomato Dip
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
sourdough bread toasted, cut in pieces (2 cm)120 g
-
plum tomatoes very ripe, quartered400 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
sherry vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika plus extra for garnishing1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
511.9 mg
Proteína
2.9 g
Energia
533.9 kJ /
127.6 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy Feta Dip
5min
Pico de Gallo
5min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Edamame and Spinach Dip
5min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
White Bean and Feta Dip
5min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Broccoli and Apple Salad
5min
Cheesy Triangle Scones
25min