Dispositivos e acessórios
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Preparação 10min
Total 4h 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
13.3 mg
Proteína
2.8 g
Energia
375 kJ /
89.8 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free shortbread
1h 35min
Candied Peanuts
10min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Pears in orange syrup
45min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Pear twists on chocolate custard
Nenhuma avaliação
Spiralized tortilla
Nenhuma avaliação
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Traditional minestrone
45min