Versões compatíveis
Cider-brined pork chops with apple dressing
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cider-brined pork chops
- 350 g alcoholic apple cider (see Tip)
- 30 g sea salt flakes
- 1 tbsp dried rosemary
- 1 tbsp dried sage
- 1 ½ tsp dried thyme
- ½ tsp ground black pepper
- 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
- grapeseed oil, for brushing
Apple dressing
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored and cut into quarters
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp pure maple syrup
- 90 g grapeseed oil
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 6 sprigs fresh chives, cut into quarters
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2735.8 kJ / 651.4 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Hidratos de carbono
- 6.3 g
- Gordura
- 48.3 g
- Gordura saturada
- 11.1 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 194.7 mg
Receitas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Pork fillet with mustard
35 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Bourbon pork ribs
5u. 50min