Versões compatíveis
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Steak
- 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
- salt, to season
Potatoes
- 20 oz water
- 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
- 1 sprig rosemary
- 1 tbsp olive oil
- ½ tsp salt
Peppered Parmesan Sauce
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 tbsp whole black peppercorns
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 5 oz chicken stock
- 1 oz brandy
- 1 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
Assembly
- 1 tbsp canola oil
- 1 tbsp unsalted butter
- 2 oz Roquefort cheese, crumbled
- fresh rosemary, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 6786.5 kJ / 1622 kcal
- Proteína
- 90.9 g
- Hidratos de carbono
- 38.1 g
- Gordura
- 118.8 g
- Gordura saturada
- 56.4 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 1796.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Lasagna
2h 5min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chicken Parmesan
1h 10min
Beer Cheese
15 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min