Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
TM6 TM5

Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

4.9 (36 avaliações )

Ingredientes

Steak

  • 2 filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
  • salt, to season

Potatoes

  • 20 oz water
  • 8 oz baby red potatoes or mixed baby potatoes
  • 1 sprig rosemary
  • 1 tbsp olive oil
  • ½ tsp salt

Peppered Parmesan Sauce

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 1 tbsp whole black peppercorns
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 oz shallots, in pieces
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • 5 oz chicken stock
  • 1 oz brandy
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • 2 oz heavy whipping cream

Assembly

  • 1 tbsp canola oil
  • 1 tbsp unsalted butter
  • 2 oz Roquefort cheese, crumbled
  • fresh rosemary, to garnish (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
6786.5 kJ / 1622 kcal
Proteína
90.9 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gordura
118.8 g
Gordura saturada
56.4 g
Fibra
4.9 g
Sódio
1796.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas