Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes

4.8 45 avaliações
Preparação 25min
Total 50min
2 portions

Ingredientes

Steak
  • filet mignon medallions (approx. 4-6 oz ea.)
    2
  • salt to season
Potatoes
  • water
    20 oz
  • baby red potatoes or mixed baby potatoes
    8 oz
  • rosemary
    1 sprig
  • olive oil
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
Peppered Parmesan Sauce
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • whole black peppercorns
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    2 oz
  • chicken stock
    5 oz
  • brandy
    1 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • heavy whipping cream
    2 oz
Assembly
  • canola oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • Roquefort cheese crumbled
    2 oz
  • fresh rosemary (opcional) to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 1622 kcal / 6786.5 kJ
Proteína 90.9 g
Gordura 118.8 g
Hidratos de carbono 38.1 g
Fibra 4.9 g
Gordura saturada 56.4 g
Sódio 1796.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...