Dispositivos e acessórios
Vegetarian Pizza (TM6)
Preparação 25min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 oz
-
water room temperature7 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
active dry yeast (2 ¼ tsp)1 packet/envelope
-
bread flour14 oz
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed3 ½ oz
-
red onion halved vertically (1 small onion)4 oz
-
white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)3 oz
-
yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed3 ½ oz
-
canned chopped tomatoes drained10 oz
-
shredded mozzarella (see Tip)7 oz
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
696 mg
Proteína
24 g
Energia
2496 kJ /
596 kcal
Gordura
20 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Shrimp Scampi
40min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Layered Mexican Dip
25min
Almond Dip
10min
Naan Breads with Cauliflower, Feta and Matcha Tahini
1h 20min
Cranberry and Grapefruit Cocktail
30min
Potato Curry Soup
35min