Vegetarian Pizza (TM6)

Vegetarian Pizza (TM6)

3.8 4 avaliações
Preparação 25min
Total 1h 40min
8 portions

Ingredientes

Pizza Dough
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    1 oz
  • water room temperature
    7 ½ oz
  • sugar
    1 tsp
  • active dry yeast (2 ¼ tsp)
    1 packet/envelope
  • bread flour
    14 oz
  • salt
    1 tsp
Topping and Baking
  • zucchini ends removed
    3 ½ oz
  • red onion halved vertically (1 small onion)
    4 oz
  • white button mushrooms whole, stem removed (5-6 mushrooms)
    3 oz
  • yellow bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
    3 ½ oz
  • red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
    3 ½ oz
  • canned chopped tomatoes drained
    10 oz
  • shredded mozzarella (see Tip)
    7 oz
  • salt to taste
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches

Nutrição por 1 portion

Energia 596 kcal / 2496 kJ
Proteína 24 g
Gordura 20 g
Hidratos de carbono 74 g
Fibra 8.2 g
Gordura saturada 8 g
Sódio 696 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...