Dispositivos e acessórios
Batbout met kaas
Preparação 5min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
184 mg
Proteína
16 g
Energia
2062 kJ /
488 kcal
Gordura
12 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Harira
7h
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Avocadosap met dadels
5min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Citroen en yoghurt dessert
3h 15min
Pierogi met vlees
1h
Ovenburger
1h 45min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min