Dispositivos e acessórios
Batbout met kaas
Preparação 5min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
184 mg
Proteína
16 g
Energia
2062 kJ /
488 kcal
Gordura
12 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Avocadosap met dadels
5min
Pre-workout Kokosrepen
Nenhuma avaliação
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Soefganiots
2h
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Gozleme
1h 40min
Drie kaas pides
1h 40min
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Kleverige toffeepuddings
Nenhuma avaliação