Dispositivos e acessórios
Carrot Rice
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
49 mg
Proteína
9 g
Energia
1985 kJ /
474 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cereal Prawns
30min
Char Kway Teow
25min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Snapper with Spiced Oil
25min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Stir Fried French Beans
15min
Stir-fry Chayote
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min