
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 80 g day-old bread torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms cut into thin slices
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs for garnishing (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 350.6 kcal / 1472.4 kJ
- Proteína
- 25 g
- Gordura
- 22.8 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Fibra
- 1.8 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Sódio
- 473.7 mg
Receitas alternativas
Beef stroganoff
35min
Meat stock paste
45min
Beef "Burgundy"
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Lamb spezzatino
1h 45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Lamb and feta meatballs
30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Beef ragu
1h 25min